Timbanken

Boka mig kostnadsfritt via Timbanken

Från och med januari 2017 ingår jag i Region Hallands Timbanken. Det innebär att du kan anlita mig, utan kostnad, i upp till 5 timmar. Mina specialområden är affärsstrategi, affärsutveckling och affärsplan samt försäljning och varumärke. Gå in på www.timbanken.se för att boka mig eller någon av de andra konsulterna som finns till ditt förfogande.

Affärsutveckling

Vare sig du går och funderar på att starta företag, nyligen har startat eller drivet företag länge så hjälper jag dig att vässa dina idéer, strategier eller planer. Vi tittar på de områden som du och ditt företag vill utveckla och tillsammans tar vi fram en plan så att du kan vara säker på att nå dina mål.

 

Marknadsföring, försäljning och varumärke

Mina specialistkunskaper inom detta område handlar om hur du på ett annorlunda och engagerande sätt kan presentera dig och ditt erbjudande till kunder och andra viktiga intressenter. Du får en hel verktygslåda som du kan använda för framtida bruk. Vill du dessutom bli bättre på försäljning hjälper jag dig med säljplanering och hur du kan göra för att ro hem en affär eller försäljning.

 

På timbanken berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig.

 

 

Copyright © All Rights Reserved